categories vinils decoratius vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals vinils per portes i electromèstics vinils a metres retols i retolacions comercials

 

vinilsdecoratius.cat a facebook vinilsdecoratius.cat a googl+

vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals -Que son els vinils decorarius- vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals

És un material plàstic de PVC, amb una cara adhesiva i l'altra amb una àmplia gamma de colors llisos , acabats en Mate donant la sensació visual que sembli que el dibuix estigues pintat a la paret, o també en acabat Brillant donant la sensació de adhesiu i alguns especials com platejats i daurats .

La seva forma de tall es diu troquelat i es fa segons el disseny que es vulgui amb una màquina anomenada plotter, un cop a realitzat el tall es traspassa a la taula de descart, on manualment l'operari amb un punxó descarta el material sobrant per anar deixant a la vista les línies del disseny que formen realment el dibuix en vinil. Els nostres vinils decoratius estan tallats segons el disseny escollit, no es tracta d'una impressió sobre làmina transparent.

Els vinils decoratius estan formats per 3 capes :

1. Paper suport : És el paper siliconat que suporta el vinil , és el primer que hem desprendre poc a poc per a la col·locació del vinil .

2. Vinil : El disseny que vostè ha triat totalment troquelat i sense cap fons, queda directament enganxat al transfer i és l'únic que haurà de quedar enganxat a la superfície desitjada .

3. Transfer : És l'encarregat de transportar el vinil ja que aquest queda totalment encunya, sense cap fons, ens ajuda a portar totes les peces del dibuix fins a la superfície on vagi a ser enganxat, conservant la forma. Un cop ho tinguem col·locat, aquest paper transparent el retirarem i ho rebutjarem a les escombraries.

 

Els vinils decoratius s'adhereixen a múltiples superfícies llises o lleument rugoses com les parets amb estuc, sostres, portes, mobles, electrodomèstics, vidres, rajoles .

Els vinils decoratius són d'un material de gran resistència i la seva durabilitat en interiors és il·limitada, sempre que no estigui col·locat en parets amb humitats, superfícies rugoses o prop de fonts de calor com radiadors, bombes de calor , etc. A l'exterior per les condicions climatològiques duraria uns 3 anys segons fabricant.

Encara que aquests la gran majoria de vegades s'adhereixen a la paret , la sensació visual que donen no és d'estar enganxat a ella, sinó que sembla que forma part d'ella i que es troba pintat.

Els podrem netejar amb un drap humit sense danyar-los.

Hi ha vinils per a tots els gustos, preferències i estances de la casa etc. la varietat és tan gran que és impossible enumerar tots i cadascun dels tipus que hi ha.

Són centenars els models de vinils que tenim preparats per a tu , però si encara així no has trobat els vinils decoratius que busques o tens alguna imatge en ment o que tinguis vista a internet que fos perfecta per al teu saló, habitació o per a qualsevol estada de casa teva no ho dubtis més i posa't en contacte amb nosaltres a través del xat Online de la nostra pàgina web, a traves del nostre whatsapp, per telèfon o per email a consultes@vinilsdecoratius.cat

 

La cistella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vinils decoratius ara en catala que son els vinils col.locació dels vinils decoratius col.locació del vinils decoratius a tot color col.locació dels vinils sobre estucats col.locació de vinils amb penjadors col.locació dels fotomurals vinils disney forrar portes amb vinils fotomurals per a pareds vinils decoratius de flors vinils per a pareds fotomurals infantils comprar vinils decoratius venda de vinils decoratius stickers infantils paper pintat per a nadó vinils decoratius econòmics fotomurals barats vinils infantils barats vinils per la cuina vinils decoratius infantils mesuradors infantils formes d´enviament avís legal informació formes de pagament els fotomurals de platges els fotomurals natura els fotomurals d´aliments els fotomurals infantils els fotomurals de ciutats els fotomurals abstractes els fotomurals d´animals els fotomurals de cels els fotomurals zen

sitemap