categories vinils decoratius vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals vinils per portes i electromèstics vinils a metres retols i retolacions comercials

 

vinilsdecoratius.cat a facebook vinilsdecoratius.cat a googl+

vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals -Formes de pagament- vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals

A la nostra botiga Online Vinilsdecoratius.cat disposes de 3 formes de pagament per als nostres vinils decoratius i fotomurals.

1 Targeta de crèdit o Pay Pal

Li garantim que cadascuna de les transaccions realitzades en Vinilsdecoratius.cat és 100% segura ja que es cobren a través de la passarel·la segura de pagament de PayPal.
En pagar amb targeta VISA es li demanaran sempre les següents dades: el número de targeta la data de caducitat i un Codi de Validació que coincideix amb les 3 últimes xifres del número imprès en cursiva en el revers de la seva targeta VISA
oferint d'aquesta una manera més garanties sobre la seguretat de la transacció.
Trieu pot pagar amb targeta de dèbit crèdit o saldo de PayPal.
Els números de la seva targeta mai es revelen al venedor.

En Vinilsdecoratius.cat en cap moment es guarda informació dels seus mètodes de pagament, ni de nombres de targeta de crèdit, ja que es tramiten a través de la passarel·la de pagament segura de PayPal.

El frau amb targeta de crèdit és un delicte, i Tusvinilos.com entaularà accions judicials contra tot aquell que realitzi una transacció fraudulenta a la nostra botiga Online

2 Transferència Bancària

En seleccionar la transferència bancària com a mitjà de pagament rebrà juntament amb la confirmació de la seva comanda un e-mail on se li indicarà el número de compte en el qual efectuar la transferència bancària.

És molt important que indiqui a l'assumpte el número de comanda així com el seu nom i cognom i realitzi la transferència dins dels 3 dies posteriors a la data de confirmació de la comanda per poder validar.

La comanda quedarà confirmat i llest per passar a procés quant comprovem el pagament a través de la banca electrònica. O ens enviï el justificant del pagament a consultes@vinilsdecoratius.cat o per WhatsApp. El més normal és que el pagament aparegui en el nostre banc en 1 o 2 dies següent de realitzar la transferència.

3 Contra reemborsament

Si tria pagar Contra reemborsament aquest porta un (recàrrec de 6 € de +) sobre el total de la comanda. Que en el moment que el transportista li lliuri el paquet al seu domicili, vostè haurà de pagar-li l'import de la seva comanda.

NOTA IMPORTANT: Les comandes de fotomurals no es podran pagar per contra reemborsament.

IMPORTANT SOBRE LES OFERTES

En cas de desitjar utilitzar algun cupó descompte hauràs d'indicar en el moment de la compra, un cop finalitzada no es podrà tornar a modificar ni sol·licitar cap altre tipus de descompte i tampoc l'abonament de l'import de la comanda.

 

La cistella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vinils decoratius ara en catala que son els vinils col.locació dels vinils decoratius col.locació del vinils decoratius a tot color col.locació dels vinils sobre estucats col.locació de vinils amb penjadors col.locació dels fotomurals vinils disney forrar portes amb vinils fotomurals per a pareds vinils decoratius de flors vinils per a pareds fotomurals infantils comprar vinils decoratius venda de vinils decoratius stickers infantils paper pintat per a nadó vinils decoratius econòmics fotomurals barats vinils infantils barats vinils per la cuina vinils decoratius infantils mesuradors infantils formes d´enviament avís legal informació formes de pagament els fotomurals de platges els fotomurals natura els fotomurals d´aliments els fotomurals infantils els fotomurals de ciutats els fotomurals abstractes els fotomurals d´animals els fotomurals de cels els fotomurals zen

sitemap