categories vinils decoratius vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals vinils per portes i electromèstics vinils a metres retols i retolacions comercials

 

vinilsdecoratius.cat a facebook vinilsdecoratius.cat a googl+

vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals -formes d´enviament i terminis de lliurament- vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals

Tots els nostres vinils decoratius, es fabriquen sota comanda del client i expressament per ell, no tenim vinils decoratius ni fotomurals en estoc.

Per aquest motiu, no es realitzén cap canvi de la comanda correctament fabricat i sense cap tipus d'error per part de Vinilsdecoratius.cat com tampoc es realitza la devolució de l'import en diners per la compra realitzada a la nostra botiga online.

Per això aconsellem a tots els clients que revisin la còpia de la comanda que els arribés al seu correu i en cas de qualsevol dubte o error en la comanda, es poden posar en contacte amb nosaltres durant les pròximes 6 hores per whatsapp per fer qualsevol canvi, transcorregut aquest termini la comanda es trobés en produccion i no podrà realitzar-se cap canvi.

Si en rebre el seu paquet, l'article comprat li arribés defectuós, diferent del que a comprat o bé arribés incomplet, poseu-vos en contacte amb nosaltres a WhatsApp, indicant el número de comanda i el problema, per
així poder esmenar l'error el més aviat possible.

Tots els nostres vinils decoratius i fotomurals es lliuren correctament empaquetat perquè en el seu trasllat no pateixi cap trencament i al seu interior s'agreguen instruccions per a la instal·lació.

El termini de lliurament és de : 48/72 hores per als vinils decoratius i de 10/15 dies per als fotomurals , vinils a tot color i plafones de pvc per a parets amb estuc , sempre comptant des de l'endemà del pagament de la teva comanda a la nostra botiga Online i sent dies laborables .

La seva comanda podrà tenir retard depenent del volum de treball que tinguem pot excedir al temps necessari .

També els terminis de lliurament poden ampliar en casos excepcionals com pot ser la falta d'un material , retards produïts per dies festius d'àmbit local o nacional problemes tècnic o període de vacances .

En qualsevol cas se li comunicarà la incidència per email i li intentarem dir que dia rebrà la seva comanda . Així que els recomanem que estiguin pendents del seu correu electrònic .

Les comandes es lliuren en la direcció que ens faciliti i seran lliurats per la companyia de transport Nacex o DHL

En horari de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00

Si no es trobés en el seu domicili en el moment del lliurament , se'ls deixés una nota de pas , a la bústia o per sota de la porta.

En aquest cas haurà de comunicar el més aviat possible al numero de telèfon que els indiquessin en la nota per així facilitar el nou dia del lliurament.

Si volgués canviar el domicili de lliurament un cop Nacex es posi en contacte amb vostè, haurà d'abonar el client l'import de transport de la nova direcció .

La companyia de transport Nacex li enviarà un sms al seu mòbil comunicant-li el dia del lliurament de la seva comanda .

Si tingués horaris complicats per al lliurament preguem que es posin en contacte amb ells per quedar en el lliurament de la comanda .

Per això és important deixar un numero de mòbil localitzable .

Despeses d'enviament Gratis en comandes superiors a 50 €

 

La cistella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vinils decoratius ara en catala que son els vinils col.locació dels vinils decoratius col.locació del vinils decoratius a tot color col.locació dels vinils sobre estucats col.locació de vinils amb penjadors col.locació dels fotomurals vinils disney forrar portes amb vinils fotomurals per a pareds vinils decoratius de flors vinils per a pareds fotomurals infantils comprar vinils decoratius venda de vinils decoratius stickers infantils paper pintat per a nadó vinils decoratius econòmics fotomurals barats vinils infantils barats vinils per la cuina vinils decoratius infantils mesuradors infantils formes d´enviament avís legal informació formes de pagament els fotomurals de platges els fotomurals natura els fotomurals d´aliments els fotomurals infantils els fotomurals de ciutats els fotomurals abstractes els fotomurals d´animals els fotomurals de cels els fotomurals zen

sitemap