categories vinils decoratius vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals vinils per portes i electromèstics vinils a metres retols i retolacions comercials

 

vinilsdecoratius.cat a facebook vinilsdecoratius.cat a googl+

vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals -Col.locació vinils decoratius- vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals

Abans de començar a col·locar qualsevol dels nostres productes deura llegir atentament les instruccions, per així garantir una bona instal·lació.

Per començar teniu que assegurar-vos que la superfície on anira a aplicat el vinil, estigui seca, sense rugositats ni humitats. D'aquesta manera assegurareu una llarga durada del vinil.

Si la paret esta recent pintada és recomanable deixar-la assecar almenys durant 10 dies.

Abans de la col·locació es recomana comprovar que estiquin totes les parts del vinil, que sigui el producte correcte que vostè a comprat, que encaixin perfectament.

1- Posiciona la peça en el lloc desitjat i subjecta'l amb un tros de cinta de carrosser.

2- Retira amb cura una part del full protector, per enganxar-la en la superfície.El vinil haurà de quedar en el full transparent.

3- Enganxa progressivament el vinil a la superfície amb ajuda d'un drap suau, sempre des del centre cap als extrems, fins a completar el recorregut d'extrem a extrem.

4- Ara retira el paper transparent, lliscant sobre la superfície de forma diagonal i mai perpendicular.

 

Depenent de la mida el vinil serà lliurat panelat, en panells de 60 cm per a la seva fàcilitar la instal·lació.

Si és així un cop tinguem enganxat el primer plafó totalment, col·locarem el següent panell solapant un sobre l'altre 1 cm. ( La imatge es repeteix en aquest espai per poder-lo encaixar millor)

I seguirem els passos 3 i 4 tantes vegades com panells tingui el vinil )

La cistella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vinils decoratius ara en catala que son els vinils col.locació dels vinils decoratius col.locació del vinils decoratius a tot color col.locació dels vinils sobre estucats col.locació de vinils amb penjadors col.locació dels fotomurals vinils disney forrar portes amb vinils fotomurals per a pareds vinils decoratius de flors vinils per a pareds fotomurals infantils comprar vinils decoratius venda de vinils decoratius stickers infantils paper pintat per a nadó vinils decoratius econòmics fotomurals barats vinils infantils barats vinils per la cuina vinils decoratius infantils mesuradors infantils formes d´enviament avís legal informació formes de pagament els fotomurals de platges els fotomurals natura els fotomurals d´aliments els fotomurals infantils els fotomurals de ciutats els fotomurals abstractes els fotomurals d´animals els fotomurals de cels els fotomurals zen

sitemap