categories vinils decoratius vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals vinils per portes i electromèstics vinils a metres retols i retolacions comercials

 

vinilsdecoratius.cat a facebook vinilsdecoratius.cat a googl+

vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals -Col.locació vinils amb estucats- vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals

Abans de res recordar-vos que no és el mateix aplicar un vinil sobre una paret llisa que sobre una superfície plena de gotes en la qual no s'enganxará el vinil a la primera.

Això ho aconseguirem després de retirar el paper transparent amb una mica més de paciència de l'habitual tingues en compte que ho estas pegant sobre les gotes de l'estucat i encara no toca la superfície de la paret.

Amb això volem deixar clar que aplicar un vinil en estucat no és ni fàcil ni igual de ràpid que una paret llisa.

Nosaltres abans de res demanem una foto de la gota de la paret per veure si es pot o no fer, ja que si és massa punxeguda la gota ja ni se li planteija al client perquè el vinil es trencaria.

Però si és una gota normal de moment mai hem tingut problema en posar-ho, això no vol dir que alguna vegada sigui la primera.

Nosaltres som els primers que no ens agrada que ens enganyin a l'hora de comprar, així que volem el mateix per a tots vosaltres.

Un cop col·locat el vinil en el lloc desitjat, hauràs d'agafar un drap suau i presionar suaument el vinil perquè s'adhereixi a la paret (A les parets llises EnS AJUDEM AMB UNA ESPÀTULA)

Un cop fet aquest pas retires el paper transparent lliscan cap avall sobre si mateix, segur que us vindrà el vinil amb el paper transparent i és normal ja que només toca un mínim de paret que és el de la gota, quan us passi això quan
vegeu que es ve una punta de vinil la persona que us está ajudant que agafi amb el dit i acompanyi el vinil cap a la paret, mentre que el teu segueix baixant amb cura el paper transparent.

Un cop retirat el paper transparent ja tindràs el vinil a la paret, tornaràs a presionar suaument el vinil perquè aquest s'adapti a la gota de la paret.

En gairebé tot els casos ja tindries llest el vinil i ja podries gaudir d`ell.

En alguns casos es necessita l'ajuda d'un assecador del cap ja que no s'acabará d'enganxar el vinil a la gota del estuc.

Si aquest és el cas, amb l'assecador li donarem calor al vinil, a una distància d'un pam, més a prop no, ja que podrias fer malbe el material (Amb això aconseguirem estovar el VINIL I EN AQUEST MATEIX MOMENT retirarem L'ASSECADOR I

anirem PRESSIONANT amb EL DRAP i aconseguirem amotllar-lo A LA GOTA)

Un cop fet aquests passos tindràs el teu vinil enganxat a la paret d'estuc.

Per a qualsevol consulta sobre aquest tema enviar un correu a consultes@vinilsdecoratius.cat

 

La cistella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vinils decoratius ara en catala que son els vinils col.locació dels vinils decoratius col.locació del vinils decoratius a tot color col.locació dels vinils sobre estucats col.locació de vinils amb penjadors col.locació dels fotomurals vinils disney forrar portes amb vinils fotomurals per a pareds vinils decoratius de flors vinils per a pareds fotomurals infantils comprar vinils decoratius venda de vinils decoratius stickers infantils paper pintat per a nadó vinils decoratius econòmics fotomurals barats vinils infantils barats vinils per la cuina vinils decoratius infantils mesuradors infantils formes d´enviament avís legal informació formes de pagament els fotomurals de platges els fotomurals natura els fotomurals d´aliments els fotomurals infantils els fotomurals de ciutats els fotomurals abstractes els fotomurals d´animals els fotomurals de cels els fotomurals zen

sitemap