categories vinils decoratius vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals vinils per portes i electromèstics vinils a metres retols i retolacions comercials

 

vinilsdecoratius.cat a facebook vinilsdecoratius.cat a googl+

vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals -Col.locació fotomurals- vinils decoratius vinils decoratius a tot color fotomurals

Abans de començar a col·locar qualsevol dels nostres productes deura llegir atentament les instruccions, per així garantir una bona instal·lació.

Per començar teniu que assegurar-vos que la superfície on anira aplicat el fotomural, estigui seca, sense rugositats ni humitats. D'aquesta manera assegurareu una llarga durada del fotomural.

Preparar la paret o superfície on vagis a col·locar el fotomural.

Per a la correcta adhesio del fotomural, la paret ha d'estar el més llisa possible i neta.

Desmuntarem els interruptors i endolls possibles així com qualsevol altre element que sobresurti de la paret.

Hauras d'eliminar les imperfeccions amb massilla, tapant els forats o esquerdes si les hagués.

Si la paret esta recent pintada és recomanable deixar-la assecar almenys durant 10 dies.

Abans de la col·locació es recomana comprovar que estiquin totes les parts del fotomural, que sigui el producte correcte que vostè a comprat i que encaixin perfectament tots els panells.

1- Sense treure el paper posterior del fotomural, posicional en el lloc triat de la paret. Per a això utilitzeu cinta de carrosser per posicionar-ho en la ubicació que desitgis.

2- Retira el paper del darrere de color blanc siliconat uns 10 cm cap avall del fotomural. Subjecta el panell pel costat superior i posa-la en la part alta de la paret o superfície de colocacio.

3- Utilitzant un drap suau, pressionarem al centre de la part del fotomural on hem tret el paper siliconat i farem lliscar el drap cap amunt i avall perquè el fotomural es quedi fixat a la paret.

4- Un cop fixats els 10 cm del lateral del seu fotomural, farem lliscar amb cura el paper del darrere siliconat cap avall per deixar una mica més d'adhesiu al descobert 10 cm aproximadament. I tornar a fixar el fotomural seguint les instruccions del pas anterior ( Pas 4 ) Repetiu aquest preces fins a fixar tot el fotomural.

5- Depenent de la mida del fotomural anirá tallat en panells de 150 cm per així facilitar la seva instal·lació.

Si és així un cop tinguem enganxat el primer plafó totalment, col·locarem el següent panell, solapant un sobre l'altre 1 cm. (la imatge es repeteix en aquest espai per poder-lo encaixar millor). I seguirem els passos 3, 4, 5, tantes vegades com panells tingui el fotomural.

6- Un cop estigui el fotomual enganxat, amb l'ajuda d'un cúter retallarem el vinil sobrant del sostre, sòcol i de les caixes d'endolls o accessoris, tenint cura de no trencar el vinil. Una vegada fet aixo montarem el endolls, interruptors etc..

 

La cistella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vinils decoratius ara en catala que son els vinils col.locació dels vinils decoratius col.locació del vinils decoratius a tot color col.locació dels vinils sobre estucats col.locació de vinils amb penjadors col.locació dels fotomurals vinils disney forrar portes amb vinils fotomurals per a pareds vinils decoratius de flors vinils per a pareds fotomurals infantils comprar vinils decoratius venda de vinils decoratius stickers infantils paper pintat per a nadó vinils decoratius econòmics fotomurals barats vinils infantils barats vinils per la cuina vinils decoratius infantils mesuradors infantils formes d´enviament avís legal informació formes de pagament els fotomurals de platges els fotomurals natura els fotomurals d´aliments els fotomurals infantils els fotomurals de ciutats els fotomurals abstractes els fotomurals d´animals els fotomurals de cels els fotomurals zen

sitemap